Upoznajte Hotel Sibilu

O HOTELU SIBILA

Nadomak Zrenjanina, odnosno na samo četrdeset minuta vožnje od Beograda, nalazi se hotel Sibila. Besprekoran sklad netaknute prirode rezervata Carska bara” na koju sleće čak 250 različitih vrsta ptica, banatske atmosfere duha malih sela koja su prožeta velikim brojem  različitih kultura, ne može da vas ostavi ravnodušnim. Izlet brodom i birdwatching, foto safari, šetnja stazom zdravlja, sportski ribolov i lov na različite vrste divljači pa čak i za amatere uz pratnju iskusnih vodiča, samo su neke od brojnih aktivnosti koje  možete iskusiti u prelepoj banatskoj ravnici. Pružite  sebi jedinstven odmor.

 Hotel Sibila se nalazi  na prostoru koje je nekada predstavljalo imanje Erdeljanskog grofa Lazara Lukača i ime je dobio po jednoj njegovoj ćerki,i još uvek se može osetiti čudnovata atmosfera koja datira iz XVlll veka.

 Hotel u svojoj ponudi sadrž i 16 konfornih soba i 1 apartman, riblji restoran-Brend naše kuće i restoran domaće kuhinje , salu za održavanje seminara i prezentacija.

 U mogućnosti smo da organizujemo proslave, poslovne ručkove, prijeme sportista i rekreativaca, uz korišćenje staza za šetnju i trčanje.  Spremni smo da izađemo u susret  svakom vašem zahtevu i da vam pružimo doživljaj jedinstvenog spoja tradicionalnog i avanturističkog.

 

Dođite, posetite nas, oprobajte se u ulozi ribolovca, lovca,… sigurni smo da ćete se vratiti ponovo…

Čudesan i kao iz bajke pogled na hotel u carstvu netaknute prirode

{jcomments on}

Somovina i tartufi

Kvalitet i način pripreme ečanskog soma u kombinaciji sa crnim tartufima  (Tuber melanosporum) daju poseban doživljaj. 
 
Spoj prirode i kulinarske veštine nude jedinstvenu kreaciju.

Povrltarski smuđ

Smuđ prirodno uzgajan u ečanskim jezerima,pripreman na poseban način, sa povrćem iz organskog baštenskog uzgoja.

 

 

Ečanski šaran

Meso ečanskog šarana ima posebna svojstava, povoljnog je hemijskog sastava, izvor proteina i nezasićenih masnih kiselina, lako je svarljivo i male kalorijske vrednosti.
Zaštićeno geografsko poreklo, garantuje dobar izbor.
 

          Sva prava zadržana © rgečka ad.