Lovni turizam i rekreativni ribolov

LOVNI TURIZAM

 

Ribarsko gazdinstvo ečka nalazi se blizu magistrlanog puta Beograd – Zrenjanin, na oko 15 kilometara od Zrenjanina i 50tak od Beograda i uz samu “Carsku baru” .

U sklopu ribnjaka već 50 godina postoje i tri uređena lovišta : “ečka” Lukino selo, “ostrvo”- Melenci i “trnavica” - Srpski itebej. o samoj organizacionoj jedinici lovsta i njihovim aktivnostima možete opširnije pročitati na njihovom sajtu www.lovstvo.ribnjakecka.com

.

 srneribnjakecka  

Posebno ističemo da u hotelu “Sibila” postoji mogućnost za smeštaj lovačkih pasa u 8 ozidanih boksova zatvorenih sa tri strane čvrstim materijalom a spreda žicom udaljenih od soba svega 20 metara.

U cilju što efikasnijeg lova, organizaciona jedinica “Lovstvo ribnjaka ečka” je u mogućnosti da Vam obezbedi obučene vodiče sa poznavanjem više stranih jezika (Mađarski, Italijanski, Slovački, Engleski) sa dugogodišnjim iskustvom u lovu i poznavanju specifičnog terena. Lov organizujemo kako za domaće tako i za strane goste uz predhodnu najavu na vreme.

 

Takođe, imamo i uređene terene za sportski ribolov na takozvanoj “traktor” bari i na jezeru “joca” o kojem možete nešto više pročitati na www.jezerojoca.com ili na sajtu www.carskabara.rs

Srećan ulov.

{jcomments on}

Somovina i tartufi

Kvalitet i način pripreme ečanskog soma u kombinaciji sa crnim tartufima  (Tuber melanosporum) daju poseban doživljaj. 
 
Spoj prirode i kulinarske veštine nude jedinstvenu kreaciju.

Povrltarski smuđ

Smuđ prirodno uzgajan u ečanskim jezerima,pripreman na poseban način, sa povrćem iz organskog baštenskog uzgoja.

 

 

Ečanski šaran

Meso ečanskog šarana ima posebna svojstava, povoljnog je hemijskog sastava, izvor proteina i nezasićenih masnih kiselina, lako je svarljivo i male kalorijske vrednosti.
Zaštićeno geografsko poreklo, garantuje dobar izbor.
 

          Sva prava zadržana © rgečka ad.